spot_img
marți, aprilie 23, 2024

Pentru sesizări și informații

0763 629 634

contact@foto-reporter.ro

A fost sfințit ambulatoriul de specialitate de la Secția Exterioară de Obstetrică – Ginecologie a Spitalului Județean Botoșani. FOTO+VIDEO

Mai multe articole

Ieri a avut loc slujba de sfințire a Ambulatoriului de specialitate de la Secția Exterioară de Obstetrică – Ginecologie a Spitalului Județean de Urgență „Mavromati” Botoșani.

Secția a fost modernizată prin finanțare europeană implementată de Consiliul Județean de la Botoșani în valoare de 3,5 milioane de lei și la care au contribuit si autoritățile locale cu 2% din buget.

Se dorește și achiziționarea de echipamente medicale în valoare de 1,2 milioane de lei, dar acest proiect este încă în licitație.

FOTO-REPORTER.RO

“Este un pas important spre atingerea unor standarde moderne în ceea ce privește serviciile medicale de la noi din județ. Prin modernizările care s-au făcut aici, pacientele vor avea la dispoziție cele mai bune servicii medicale, iar personalul va beneficia de un mediu de lucru la cele mai înalte standarde. Vorbim de un amplu proces de modernizare, la finalul căruia Ambulatoriul va contribui la reducerea semnificativă a spitalizărilor pentru pacientele care nu necesită îngrijire medicală sau supraveghere permanentă. Ambulatoriul va avea și un laborator performant, care va permite efectuarea unui număr mai mare de investigații într-un timp mai scurt și cu o acuratețe mai ridicată”, a explicat președintele Consiliului Județean de la Botoșani, Doina Federovici.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

- Advertisement -site-uri web botosani, web design, magazin online, produse software
- Advertisement -spot_img
- Advertisement -spot_img

Noutăți