spot_img
sâmbătă, aprilie 20, 2024

Pentru sesizări și informații

0763 629 634

contact@foto-reporter.ro

27 de elevi de la școala gimnazială din Albești au primit daruri de la o asociație de caritate! FOTO+VIDEO

Mai multe articole

Pentru ca luna iunie e luna cadourilor pentru cei mici, Interact Botoșani a ajuns la școala gimnazială nr.1 Albeșți la o clasa cu 27 de elevi.
Cu ajutorul doamnei Crăciun Irina care a făcut legătura cu dirigintele clasei a 6-a, 14 fete și 13 băieți s-au bucurat de un cadou ce conținea: haine, rechizite și dulciuri cu ocazia zilei de 1 iunie.

Pachete s-au realizat din donațiile de la Euphoria Party ținut la OldSchool Cafe Pub.

,,Chiar dacă am ajuns puțin după 1 iunie, am simțit bucuria copiilor atunci când au primit cadourile de la noi. Ajungem la Școala Gimnazială Albești de câțiva ani deja, dar elevii de acolo se bucură de fiecare dată de parcă ar fi prima noastră vizită la ei.

E o adevărată bucurie să știi și să simți cum faptele tale schimbă ceva în percepția lor asupra lumii și cum reușim să le colorăm zâmbetele.” a declarat Pînzariu Ecaterina, vicepreședinte al asociației.

,,Am fost foarte emoționată când am întâlnit elevii pentru că mi-am amintit de perioada în care eram și eu în gimnaziu și mă bucur că am putut să aduc un mic zâmbet pe fața lor.” Vieru Adelina, agent PR.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

- Advertisement -site-uri web botosani, web design, magazin online, produse software
- Advertisement -spot_img
- Advertisement -spot_img

Noutăți