spot_img
vineri, martie 29, 2024

Pentru sesizări și informații

0763 629 634

contact@foto-reporter.ro

Pompierul Sam, ateliere de pictura/dans și petreceri pentru cei mici organizate de Ziua Copilului la Uvertura Mall! FOTO

Mai multe articole

Cu multă emoție după aproape 2 ani de când evenimentele au fost sistate, astăzi de 1 iunie s-a dat drumul la distracție în condiții aproape normale!

Mall-ul a fost plin de copilași! Aceștia au fost  însoțiți de părinți pentrua participa la diversele activități organizate în cadrul complexului comercial!

Una din atracțiile principale, a fost pompierul Sam!

,,Emoții, zâmbete și lacrimi de bucurie! Așa a fost primit pompierul Sam de copiii din Botoșani, care au venit în număr mare, la Uvertura Mall, să-l reîntâlnească.

După cum se poate observa și imaginile surprinse pe timpul desfășurării activităților organizate pentru a sărbătorii Ziua Internațională a Copilului, unii dintre micuți au vrut să îi arate că s-au pregătit temeinic și s-au prezentat la întâlnire îmbrăcați în costum de pompier.

Mai mult, cei mici au demonstrat că știu cum să evite o situație care ar putea să devină periculoasă și cum să reacționeze dacă sunt martori sau implicați într-un eveniment nedorit.’’ ISU Botoșani.

Diversele activități precum, atelierele de dans, pictura, târgurile cu jucării dar și locurile de joacă special amenajate pentru copii au fost la mare căutare și pe placul copiilor!

La mulți ani tuturor copiilor!

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

- Advertisement -site-uri web botosani, web design, magazin online, produse software
- Advertisement -spot_img
- Advertisement -spot_img

Noutăți