spot_img
sâmbătă, februarie 24, 2024

Pentru sesizări și informații

0763 629 634

contact@foto-reporter.ro

”Niciun efort nu este prea mare pentru a le face o bucurie celor mici.” La mulți ani, copii!-DOINA ELENA FEDEROVICI

Mai multe articole

1 iunie este cel mai bun prilej de a sărbători puritatea copilăriei. Copiii sunt viitorul nostru, cea mai importantă resursă pe care o avem, iar modul în care vom ști să-i creştem, în care îi vom forma ca adulți, reprezintă garanţia stabilităţii şi siguranţei generaţiilor viitoare. Să le dăm aripi copiilor noștri și să permitem imaginației lor creative să zboare cât mai sus și să măsoare limitele cerului. Să le netezim căile către culmile cele mai înalte și să ne asigurăm că primesc recunoașterea cuvenită.
Astăzi, mai mult decât în fiecare zi, să fim alături de ei și să le acordăm toată atenția de care au nevoie, pentru că e ziua lor. Niciun efort nu este prea mare pentru a le face o bucurie celor mici.
La mulți ani, copii!
Vă doresc să aveți o zi plină de bucurie, înconjuraţi de căldura şi dragostea celor apropiaţi. Vă urez să fiți curioși, dornici să aflați cât mai multe lucruri și să găsiți mereu motive de bucurie și împlinire în ceea ce faceți, pentru că acum vă clădiți viitorul. Noi, adulții vă promitem că vă vom fi alături, chiar dacă vremea și vremurile nu sunt tocmai așa cum ne-am fi dorit.
În urmă cu nouă ani, Națiunile Unite au decis ca 1 iunie să fie și Ziua Mondială a Părinților. Reunind cele două zile, de fapt, astăzi sărbătorim familia în întregul ei. Ce poate fi mai frumos?
La mulți ani, părinți!

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

- Advertisement -site-uri web botosani, web design, magazin online, produse software
- Advertisement -spot_img
- Advertisement -spot_img

Noutăți