spot_img
vineri, aprilie 19, 2024

Pentru sesizări și informații

0763 629 634

contact@foto-reporter.ro

1 Iunie al copiilor sărmani la Old School Café-Pub! FOTO+VIDEO

Mai multe articole

Deși 1 iunie este considerată o zi de neuitat pentru cei mici, unele suflete nu se pot bucura de acest privilegiu. Petreceri, dulciuri, baloane colorate sau alte lucruri ce pot descrie perfect această zi a copilului sunt departe de universul celor sărmani din mediul rural.

Cu acest gând, Daniel Câșlariu împreună cu voluntarii săi dar și cu domnul primar Claudiu Chelaru, au pus la cale o surpriză pentru 41 de copilași ( 18 băieți și 23 fete)  din comuna Mihălășeni.  Aceștia s-au bucurat de o mică petrecere la Old School Café-Pub. S-au jucat, mâncat, dansat împreuna cu “Năsturica”(Mirela Rotărescu) și petrecut timp împreună, exact cum poate nici nu au visat!

Pentru acest eveniment cât și pentru pachețelul ce l-au primit acasă cei mici a fost nevoie de oameni cu suflet mare!

Se aduc mulțumiri pentru: Old School Café-Pub, Ferma Apicola Marineac, Fam. Serediuc, Fam. Caba, Ciprian Gheață, F. Abdulbaki, Cofetăria Poem, Guriță Flavius, Rotaru Simona, Apetroaie Mirela, AdascălițeiCatălin, Asociația Hand of Help, Salon Diva, Bianca Liutic, Oana Grigoriu.

Dar și voluntarilor asociației ce s-au ocupat de buna desfășurare a evenimentului: Zipp, Adina, Alexandra, Bogdan, Ciocănel, Irina și Loredana.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

- Advertisement -site-uri web botosani, web design, magazin online, produse software
- Advertisement -spot_img
- Advertisement -spot_img

Noutăți