spot_img
vineri, aprilie 19, 2024

Pentru sesizări și informații

0763 629 634

contact@foto-reporter.ro

O asociație din Botoșani caută membrii! Devino voluntar MER Botoșani!

Mai multe articole

Dacă ești o persoană implicată, care dorește să participe activ la demersul pentru îndreptarea sistemului educațional românesc într-o direcție a schimbării, te vrem în echipa noastră!

Îți oferim 3 departamente în care talentul și potențialul tău să fie nu numai remarcat, dar și valorificat :

DEPARTAMENTUL DE RESEARCH:

Pentru cei care își doresc să fie informați, ancorați la actualitate și își doresc să se ocupe de cercetările și chestionarele sociologice la nivel local pe diverse domenii ( probleme sanitare, bullying în școli, abuz de putere etc.)

DEPARTAMENTUL DE RELAȚII PUBLICE:

Pentru pasionații de social media care pun accent pe modul în care informația ajunge la public, care se vor ocupa de căutarea de strategii de promovare, aducând constant idei pentru crearea de conținut.

DEPARTAMENTUL DE COMUNICARE:

Pentru cei creativi, talentați în scris sau desen, ale căror TEXTE și ILUSTRAȚII vor aduce originalitate și culoare postărilor noastre!

Formularul de înscriere, accesibil și din bio: https://docs.google.com/forms/d/e/1FAIpQLSf59PNWesO37PGAHVY-79Qs7Bm9IGMOOqqVkQhMasnFYCIsaw/viewform

Pentru orice întrebare, nu ezitați să apelați la ajutorul nostru! Promitem că vom fi prompți și că vom reprezenta un sprijin pentru voi!

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

- Advertisement -site-uri web botosani, web design, magazin online, produse software
- Advertisement -spot_img
- Advertisement -spot_img

Noutăți