spot_img
joi, aprilie 25, 2024

Pentru sesizări și informații

0763 629 634

contact@foto-reporter.ro

Atelier de gătit pizza pentru copilașii cu autism: aluatul albastru la Taverna Bella Napoli!

Mai multe articole

Astăzi fără sare, doar cu albastrul cerului, așa cum l-a făcut Dumnezeu. Albastru pe care îl recunoaștem mereu, oriunde, când este vorba de #LicuriciiAlbastri, copiii cu autism care pentru o zi au fost Chefi, cu sorț și bonetă.

Și unde în altă parte decât la Taverna Bella Napoli, Napoli, orașul în care s-a inventat pizza, această mâncare pe blat de aluat pe care o găsești oriunde în lume. Și totuși atât de dificil de făcut un blat delicios.

FOTO-REPOTER.RO

Pentru Licuricii Albaștri a fost ușor, deoarece au învățat și au fost ghidați de cel mai renumit pizzar din Botoșani ” Nenea Gică Andronache ”, cel care la rândui a învățat direct de la un celebru napoletan arta de a face un aluat perfect.

Aceștia au făcut un aluat special, un aluat plin de dragoste, un aluat Albastru, ceea ce reprezintă speranță, în cadrul seriei de Ateliere de lucru organizate de către Ciprian Andronache în parteneriat cu APCA Botoșani și mediul de afaceri local, ateliere ce au ca unic scop sesiuni de terapie pentru acești copilași speciali, cu nevoi speciale, care în viitor vor fi obligați să se integreze în societate și să lucreze undeva. Prin aceste ateliere se dorește și descoperirea aptitudinilor și atitudinilor pe diferite activități practice, pe diferite medii de lucru.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

- Advertisement -site-uri web botosani, web design, magazin online, produse software
- Advertisement -spot_img
- Advertisement -spot_img

Noutăți