spot_img
sâmbătă, aprilie 20, 2024

Pentru sesizări și informații

0763 629 634

contact@foto-reporter.ro

Rochia de banchet: tendinte, croiuri si culori.

Mai multe articole

Dupa un an greu, pe fondul pandemiei cauzate de Covid-19, de la 1 Iunie a.c. autoritatile anunta noi masuri de relaxare, care includ si reluarea petrecerilor sau a evenimentelor private. 

Vorbim aici si de unul dintre cele mai importante evenimente din viata unei adolescente, si anume, banchetul sau petrecerea de absolvire. Fie ca este vorba de sfarsitul clasei a VIII-a, sau de sfarsitul clasei a XII-a, este seara in care vei petrece momente de neuitat din viata de adolescent, alaturi de colegii de clasa. 

Este o seara frumoasa, un eveniment foarte important la care trebuie sa stralucesti: sa fii eleganta si sa te simti ca o adevarata printesa. Vei face multe poze, vei dansa,  te vei simti bine si, de aceea, trebuie sa iti alegi cu atentie rochia perfecta pentru banchet. Rochia perfecta vine la pachet cu un machiaj si cu o coafura care sa completeze foarte bine tinuta. 

Vrei sa stralucesti, vrei sa fii in tendinte, iar rochia sa starneasca admiratia colegilor. De aceea, recomandarea este sa alegi sa porti o rochie potrivita stilului tau, din materiale fine: voal, tulle, tafta elastica, matase. 

Croiul trebuie sa fie unul care sa te avantajeze, sa iti scoata  in evidenta atuurile dar, in acelasi timp, sa fie decenta pentru a putea sa o porti in prezenta profesorilor. 

De obicei, rochia de banchet este lunga, eleganta, cu poala clos, usor incretita si fluida.  Anul acesta se poarta foarte mult rochiile lungi, cu un croi tip sirena, lucrate cu drapaje sau minim accesorizate cu cristale sau aplicaje de broderie.

Spre deosebire de ceilalti ani, adolescentele opteaza pentru croiuri atipice, moderne, in tendintele marilor designeri si renunta la stilul rochiilor clasice de banchet, cu multa dantela sau corset. 

Orice ai alege sa porti si oricare ar fi tendintele anului, alege un model care sa iti vina bine, sa te reprezinte si sa fie pe dimensiunile tale. 

Sunt si alte croiuri sau modele care nu se vor demoda niciodata:

  • Rochia stil printesa, rafinata si eleganta;
  • Rochia asimetrica, scurta in fata si cu trena lunga la spate;
  • Rochia scurta, dreapta, cu poala detasabila din tafta Duchess sau tulle;
  • Rochia simpla sirena, croita pe un umar si cu o singura maneca;
  • Rochia din tafta, mereu eleganta si pretioasa;
  • Rochia lunga cu umerii picati, care iti va oferi o imagine puternica si plina de feminitate;
  • Rochia lunga rosie, piesa atragatoare si indrazneata, definitia rafinamentului, care poate fi accesorizata cu auriu sau argintiu;

Atunci cand doresti sa iti personalizezi rochia, sa combini materialele sau accesoriile pe care ti le doresti, poti opta pentru o rochie unicat, creata la comanda, special pentru tine. 

Daca rochia lunga nu ti se potriveste si nu te avantajeaza, alege sa porti rochia scurta sau midi, pentru a te simti minunat in seara cea mare. Alege mereu rochia potrivita personalitatii tale! 

Cand vine vorba de rochii pentru banchet, culorile vedeta sunt rosu sau albastru, insa fiecare adolescenta opteaza pentru culoarea care ii pune in evidenta trasaturile. 

Asadar, fii o printesa, fii unica si eleganta in seara care marcheaza sfarsitul unei perioade frumoase si unice pentru tine!

Andreea Cujba,

Velvet Queen Atelier

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

- Advertisement -site-uri web botosani, web design, magazin online, produse software
- Advertisement -spot_img
- Advertisement -spot_img

Noutăți