spot_img
joi, aprilie 25, 2024

Pentru sesizări și informații

0763 629 634

contact@foto-reporter.ro

Vaccinare la mall: maraton pentru imunizare la Uvertura Mall Botoșani

Mai multe articole

Un maraton de vaccinare începe luni la mall-ul din municipiul Botoșani, unde poate veni orice persoană, indiferent de localitatea de domiciliu, fără programare.

Maratonul vaccinării are loc pe datele 31 mai-1 iunie la etajul 3 langa cafenea Programul de funcționare este 10.00 – 18.00

Persoanele care doresc să se vaccineze se pot prezenta la  centrul comercial, indiferent de localitatea de domiciliu, fără programare, prezentând documente de identitate valabile (carte de identitate / pașaport).

Tinerii cu vârsta cuprinsă între 16 și 18 ani  vor fi însoțiți de un părinte/ tutore sau vor prezenta acordul scris al acestora.

Apariția infecției cu noul Coronavirus sau Coronavirusul Sindromului Acut Respirator Sever 2 (SARS-CoV-2) a condus la o răspândire rapidă a COVID-19 în întreaga lume. Pe 30 ianuarie 2020, Organizația Mondială a Sănătății (World Health Organization) a declarat COVID-19 o urgență de sănătate publică de interes internațional, iar pe 11 martie 2020, a fost declarată pandemia. Până în noiembrie 2020, au fost raportate peste 56 milioane de cazuri confirmate și peste 1 milion de decese la nivel mondial.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

- Advertisement -site-uri web botosani, web design, magazin online, produse software
- Advertisement -spot_img
- Advertisement -spot_img

Noutăți