spot_img
marți, aprilie 16, 2024

Pentru sesizări și informații

0763 629 634

contact@foto-reporter.ro

Oficialități la Ziua Internațională a Medicinei de Urgență, moment de conștientizare a necesității unor sisteme medicale de urgență bine dezvoltate.FOTO/VIDEO

Mai multe articole

Ziua Internațională a Medicinei de Urgență este marcată anual în data de 27 mai, cu scopul de a trage un semnal de alarmă și de a conștientiza importanța existenței unor sisteme medicale de urgență bine dezvoltate.

FOTO-REPORTER.RO

Cu prilejul acestei zile, Unitatea de Primiri Urgențe Botoșani a organizat o caravană pe Pietonalul Unirii, în fața Muzeului Județean, unde botoșănenii au putut beneficia de mici servicii medicale precum, monitorizarea tensiunii arteriale, aflarea glicemiei și a oxigenului din sânge.

Pe lângă Dr. Ramona GURALIUC, la eveniment au participat și oficialități locale și județene: Doina-Elena FEDEROVICI, Alexandra HUTU, Dorin BIRTA și Marius Constantin BUDAI.

,,Credem că este important să conștientizăm necesitatea unor sisteme medicale de urgență bine dezvoltate, bine pregătite și bine organizate peste tot în lume pentru a crește supraviețuirea și a reduce dizabilitatea după orice fel de situație medicală urgentă sau emergentă. Pe 27 mai, încurajăm cetățenii, pacienții, personalul medical și instituțiile din întreaga lume să vorbească despre medicina de urgență și să facă proiecte pentru un an de progres în disciplină”, scrie Societatea Europeană pentru Medicină de Urgență (EUSEM).

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

- Advertisement -site-uri web botosani, web design, magazin online, produse software
- Advertisement -spot_img
- Advertisement -spot_img

Noutăți