spot_img
joi, aprilie 25, 2024

Pentru sesizări și informații

0763 629 634

contact@foto-reporter.ro

O creatoare de moda din Botoșani oferă o super reducere la orice comandă de rochie pentru banchet.

Mai multe articole

Un eveniment important in viata unei adolescente este banchetul – petrecerea de absolvire: sfarsitul clasei a VIII-a sau a XII-a. 

Este un moment unic si, de aceea, poti alege sa fii unica, purtand o rochie facuta pe comanda, dupa propriile idei si adecvate stilului tau.

Velvet Queen Atelier ofera in perioada 27 Mai- 05 Iunie, o reducere de 10% la orice comanda de rochie de banchet. Locurile sunt limitate si va rugam sa va programati din timp pentru aceste evenimente. 

In seara banchetului, trebuie sa stralucesti: sa fii eleganta si sa te simti ca o adevarata printesa! 

Chiar daca ai deja modelul de rochie sau il schitam impreuna  in atelier, rochia pe comanda va fi croita si executata fix pe corpul clientei, fara a mai umbla prin magazine, fara a mai avea nevoie de retusuri sau modificari ulterioare. 

Stabilim impreuna modelul, creat special pe dimensiunile tale, care te avantajeaza si te va pune cu adevarat in valoare in ziua banchetului. Se realizeaza minim 2 probe, in functie de gradul de complexitate al modelului. 

Pentru detalii si programari, ne puteti contacta la numarul: 0742 027 824, online pe pagina https://www.facebook.com/VelvetQueenAtelier, sau ne puteti vizita site-ul https://velvetqueen.ro/ 

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

- Advertisement -site-uri web botosani, web design, magazin online, produse software
- Advertisement -spot_img
- Advertisement -spot_img

Noutăți