spot_img
joi, aprilie 18, 2024

Pentru sesizări și informații

0763 629 634

contact@foto-reporter.ro

FOTO/VIDEO de la accidentul auto din Stăuceni: 3 persoane au fost rănite!

Mai multe articole

Două persoane, o femeie de 30 de ani și un bărbat 61 de ani, au fost transportate la spital pentru îngrijiri medicale de specialitate. Un alt bărbat a refuzat să meargă la spital.

Accidentul a avut loc joi după masă, în localitatea Stăuceni, pe drumul spre Truşeşti, două autoturisme s-au izbit frontal, în urma unei depăşiri neregulamentare. „La faţa locului s-au deplasat pompierii militari cu o autospecială cu apă şi spumă, una de descarcerare şi echipajul de terapie intensivă mobilă SMURD, dar şi două ambulanţe SAJ”, a precizat ofierul Dorina Lupu, purtătorul de cuvânt al ISU Botoşani.

,,Ambii conducători auto au fost testaţi cu aparatul etilotest, valoarea fiind zero. În cauză a fost deschis un dosar penal pentru vătămare corporală din culpă”,a precizat Delia Nenicșu, purtătorul de cuvânt al IPJ Botoşani.

FOTO-REPORTER.RO

Accidentul s-a petrecut între două autoturisme Volkswagen Golf, care circulau din direcții opuse. La un moment dat, șoferul uneia dintre mașini, un tânăr în vârstă de 35 de ani, care se deplasa dinspre Victoria spre Stăuceni, a intrat cu viteză într-o curbă la dreapta şi a pierdut controlul mașinii. Acesta a pătruns pe contrasens, unde a izbit violent un autoturismul condus de un bărbat de 61 de ani. Din impactul frontal, autoturismul care circula regulamentar a a fost aruncat în afara carosabilului, ajungând în curtea unei case, după ce a spulberat gardul gospodăriei. Primii care au intervenit la accident sunt doi pompier:  plutonier adjutant Marius Sobarbet și plutonier major Ciprian Murariu, care se întorceau la sediul Detașamentului de Pompieri Botoșani după ce au participat la o misiune de căutare a unei persoane dispărute. Cei doi subofițeri au observat accidentul, au oprit și au ajutat femeia să iasă dintr-una dintre mașini, au acordat primul ajutor pana la sosirea ambulanței și au deconectat bornele bateriilor pentru a preveni izbucnirea unui incendiu.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

- Advertisement -site-uri web botosani, web design, magazin online, produse software
- Advertisement -spot_img
- Advertisement -spot_img

Noutăți