spot_img
vineri, aprilie 19, 2024

Pentru sesizări și informații

0763 629 634

contact@foto-reporter.ro

Universitatea ,,Alexandru Ioan Cuza” din Iaşi (UAIC) organizează admitere pentru filiala din Botoşani

Mai multe articole

Universitatea ,,Alexandru Ioan Cuza” din Iaşi (UAIC) organizează, în premieră, în perioada 12 17 iulie 2021, admitere pentru filiala din Botoşani. 

Candidaţii care sunt interesați să se înscrie la cursurile filialei din Botoşani au la dispoziție 100 locuri la 4 programe de studii, dintre care două la studii de licenţă şi două la studii de master: 

Finante Bănci, studii universitare de licență, învăţământ la distanţă, 25 locuri cu taxă; Administratie publică, studii universitare de licenţă, învățământ la distanţă, 25 locuri cu taxă; Retorica discursului ştiinţific, literar, jurnalistic, publicitar şi electoral, studii universitare de master, învățământ cu frecvență, 9 locuri la buget/16 locuri cu taxă; Drept privat, studii universitare de master, învățământ cu frecvență, 10 locuri la buget/15 locuri cu taxă. 

Activitățile didactice la filiala din Botoşani vor fi susținute de cadre didactice ale UAIC şi specialişti locali care îndeplinesc toate condiţiile academice pentru asociere. Pentru specializările în regim de învățământ cu frecvență, activitățile didactice vor avea loc la sediul din Botoşani (Colegiul Național „A.T. Laurian”, str. Nicolae Iorga, nr. 19, Botoşani). 

Inscrierea pentru anul universitar 2021-2022 se va face fizic, la sediul filialei, dar şi online, în perioada 12-17 iulie. De asemenea, candidații pot opta şi pentru preînscrierea online, care este disponibilă începând cu data de 5 aprilie 2021. Tinerii care intenţionează să susțină concursul de admitere la programele de studii de licență sau masterat organizate de UAIC, atât în filială cât şi la sediul central, au posibilitatea completării online a fişei de preînscriere şi a dosarului de concurs. Candidații pot formula opțiuni privind programele de studii la care ar dori să fie admişi şi pot încărca documente doveditoare privind datele personale, studiile absolvite, rezultatele obținute etc. Prin preînscriere sunt eliminate eforturile implicate de deplasarea până la Iaşi sau până la Botoşani a candidaților la admitere. Preînscrierea și înscrierea se fac pe site-ul inscriere.uaic.ro (http://inscriere.uaic.ro/SitePages/Home.aspx). 

Oferta completă de studii pentru anul universitar 2021/2022 la filiala UAIC din Botoşani, precum și condițiile de admitere pot fi consultate pe site-ul admitere.uaic.ro (https://admitere,uaic.ro/filiala-botosani/). 

Bulevardul Caroll nr. 11, 700506 laşi 

Rectorat, etaj 2 Telefon: +40 232 201101 

Fax: +40 232 201121 

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

- Advertisement -site-uri web botosani, web design, magazin online, produse software
- Advertisement -spot_img
- Advertisement -spot_img

Noutăți