spot_img
joi, mai 2, 2024

Pentru sesizări și informații

0763 629 634

contact@foto-reporter.ro

O cafea și… 10 întrebări cu Ungureanu Eduard-Alexandru.

Mai multe articole

,,Nimic nu se poate schimba în România fără implicarea directă a fiecăruia dintre noi’’

Ungureanu Eduard-Alexandru, este un elev botoșănean a cărui voce s-a făcut auzită și a reprezentat o întreagă generație !

La doar 18 ani, pe lângă alte funcții și responsabilități, a ocupat de curândși un loc ca membru în structurile Consiliului Județean.

În interviul acordat pentru www.foto-reporter.ro am aflat împreună ce l-a făcut să se implice, despre sistemul deficitar de învățământ din România, piedicile din viața de elev cât și despre visuri și aspirații.

“Pentru mine această poziție înseamnă o reprezentare mai puternică a elevilor în structurile care iau decizii care îi influențează direct. Nimic nu se poate schimba în România fără implicarea directă a fiecăruia dintre noi iar mesajul meu pentru tineretul botoșănean este că poate găsi în mine o voce care să le reprezinte interesele într-o manieră diplomatică, dar totuși persuasivă.

Pas cu pas, sunt sigur că lucrurile vor evolua și în județul Botoșani, trebuie să se întâmple asta iar nimeni nu se poate opune unei schimbări iminente.” declara Ungureanu Eduard-Alexandru.

FOTO-REPORTER.RO

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

- Advertisement -site-uri web botosani, web design, magazin online, produse software
- Advertisement -spot_img
- Advertisement -spot_img

Noutăți