spot_img
miercuri, februarie 28, 2024

Pentru sesizări și informații

0763 629 634

contact@foto-reporter.ro

„Muzică, mișcare, culoare și comunicare” la Memorialul Ipoteşti

Mai multe articole

Memorialul Ipoteşti – Centrul Naţional de Studii Mihai Eminescu, în calitate de partener, participă la proiectul județean interdisciplinar „Muzică, mișcare, culoare și comunicare”, alături de alte instituții din municipiul Botoșani și din județ: Școala Gimnazială Nr. 10, Liceul de Artă „Ștefan Luchian”, Școala Populară de Arte „George Enescu”, Școala Gimnazială Nr. 12, Liceul Teoretic „Grigore Antipa”, Centrul Județean de Resurse și de Asistență Educațională, Școala Gimnazială „Ștefan cel Mare”, Biblioteca Județeană „Mihai Eminescu” și Școala Gimnazială „Tiberiu Crudu” Tudora.

Proiectul este în desfășurare începând cu 22 martie 2021 și se va finaliza la data de 11 iunie 2021, atât online, cât și în unitățile de învățământ menționate. Beneficiarii direcți ai proiectului sunt elevi din ciclul primar și gimnazial din școlile participante. În cadrul proiectului vor avea loc activități extracurriculare interdisciplinare integrate orientate spre dezvoltarea simțului estetic și promovarea artei în mediul școlar și social. 

Memorialul Ipoteşti, prin bibliotecar Cristiana Voicu, va avea intervenții punctuale pe tema „Imagini vizuale și cromatica poeziilor lui Mihai Eminescu”, la Școala Gimnazială Nr. 12 Botoșani, împreună cu prof. Diana-Gabriela Prescorniță, prof. Liliana Poleucă și prof. Ioana Acatincăi.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

- Advertisement -site-uri web botosani, web design, magazin online, produse software
- Advertisement -spot_img
- Advertisement -spot_img

Noutăți