spot_img
joi, martie 28, 2024

Pentru sesizări și informații

0763 629 634

contact@foto-reporter.ro

Un tata disperat din Iași își apară fetița de 11 anișori în fața unui posibil pedofil, dar justiția îl plasează pe tată în arest domiciliar.

Mai multe articole

În jurul datei de 14 Aprilie, o familie din Iași se afla în curtea casei, casă situată la circa 50 de metri distanță de un supermarket.
Fetița familiei, de doar 11 anișori, premiantă și deja artistă la acestă vârsta, a fost trimisă să cumpere anumite alimente de la supermarketul menționat mai sus.
La întoarcere fetița,  S. Iasmina, s-a așezat pe o bancă în fața scolii care se află între locuința acestei familii și supermarket. La un moment dat,  un  “Infractor”, așa cum este descris de către Judecătoria din Iași, cu numeroase antecedente penale și cunoscut de către forțele de ordine “R. Iavorschi” s-a așezat lângă fetiță și a atins-o pe aceasta în zona intimă de mai multe ori, (ulterior s-a presupus că acesta dorea să îi sustragă fetitei borseta pe care o avea legată la brâu, fapt ce nu s-a întâmplat).
Fetița s-a speriat și cum locuia la doar câțiva metri de banca unde se așezase a fugit în curte alertând familia

Tatăl fetiței,   alături de fratele acestuia, au pornit în căutarea agresorului pe care l-au găsit destul de repede, după care a urmat o urmărire de circa 3 km până când agresorul a fost ajuns.
O corecție fizică i-a fost aplicată instant acestui posibil pedofil de către tatăl fetiței.
“Nu susținem faptul că ne putem face dreptate singuri, dar avem tot dreptul de a NE apăra integritatea familiei și de a ne proteja prin orixe mijloc necesar copii”, a afirmat tatăl fetiței agresate.
Poliția a ajuns la fața locului, iar dreptatea și-a schimbat cursul. Tatăl fetiței și fratele acestuia, singurii care aduceau o pâine în casa acestei familii au fost arestați și dispuși în arest la domiciliu de către Judecătoria din Iași, care de curând au confirmat prelungirea acestei măsuri cu alte 30 de zile.
Evident, judecătorul care a luat o asemenea decizie, a transformat o familie care era independentă financiar într-un caz social grav. O familie întreagă nu mai au ce pune pe masă pentru că stâlpul familie este arestat la domiciliu.

Fetița in cauza, foarte probabil o viitoare cântăreața de muzica populară, trăiește acum o drama iar părinții nu ii pot explica unde sta dreptatea.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

- Advertisement -site-uri web botosani, web design, magazin online, produse software
- Advertisement -spot_img
- Advertisement -spot_img

Noutăți