spot_img
joi, aprilie 18, 2024

Pentru sesizări și informații

0763 629 634

contact@foto-reporter.ro

Încă 1,2 milioane de lei pentru constructorul ce a câștigat licitația pentru reabilitarea teatrului ,,Mihai Eminescu” Botoșani. VIDEO

Mai multe articole

Primarul municipiului Botoșani, Cosmin Andrei, a mărturisit joi, într-o conferință de presă, că firma ce realizează lucrările de consolidare la Teatrul ,,Mihai Eminescu”, respectiv LDC Trust Construcții MV SRL Botoșani, a solicitat o sumă de bani suplimentară față de cea stipulată în contract, fapt ce a generat tensiuni serioase, care pot duce până la închiderea forțată a lucrărilor. Edilul a precizat că suma este de aproximativ 1,2 milioane de lei .

,,Sunt probleme la Teatrul „Mihai Eminescu” în ceea ce privește consolidarea clădirii. Lucrările sunt aproape finalizate, dar am primit o factură din partea constructorului prin care ni se solicită o sumă de aproximativ 1,2 milioane lei pentru ultimele lucrări care s au făcut acolo. În urma verificării devizului pentru plata acestor bani, colegii au ajuns concluzia că se poate plăti pe lucrări ofertate şi pe ceea ce s-a făcut la Teatrul Mihai Eminescu în ultima perioadă o sumă de aproximativ 150.000 lei, ori diferența este foarte mare. Am avut discuții în contradictoriu, pe alocuri tensionate cu constructorul, şi nu am ajuns încă la un numitor comun. Lucrările au fost suspendate la Teatrul Mihai Eminescu pe partea de consolidare, motivat de faptul că am fost într o situație sanitară dificilă și nu sa putut lucra. Am făcut o adresă prin care ridicăm această suspendare, de pe 28 mai, în interiorul contractului mai fiind doar cinci zile de lucrări efective, perioadă după care vom închide acest contract, chiar dacă va trebui să o facem într-un mod forțat, fără solicitare din partea constructorului pentru recepție.” a declarat primarul municipiului Botoșani.

Șeful de șantier ar fi fost cel ce a semnat lucrările, lucrări ce acum necesita plata suplimentară.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

- Advertisement -site-uri web botosani, web design, magazin online, produse software
- Advertisement -spot_img
- Advertisement -spot_img

Noutăți