spot_img
vineri, martie 29, 2024

Pentru sesizări și informații

0763 629 634

contact@foto-reporter.ro

5 bărbați in vârstă au violat o fetiță de 10 ani !!! Capul răutăților este un cântăreț bisericesc .

Mai multe articole

La varstele de 61, 66, 75, 81 si 87, cinci bărbați din județul Neamț au un dosar deschis in care sunt acuzați de viol in forma continuata, victima fiind o copila de doar 10 ani.

Cei cinci perversi fiind acuzati de comiterea a nu mai putin de 19 fapte de viol si a doua tentative, Magistratii de la Judecatoria Piatra-Neamt au finalizat procedura de Camera preliminara si au dispus ca procesul poate incepe, însă, judecata batranilor nu va fi publica, din cauza varstei fragile a victimei.

Potrivit anchetatorilor, faptele s-au petrecut pe parcursul unui an si jumatate, din vara lui 2019 si pana in decembrie 2020, intr-o comuna de langa Piatra Neamt.
Indivizii au profitat de naivitatea fetitei de 10 ani si de starea de saracie a familiei acesteia, ademenind-o cu sume modice de bani pentru a intretine cu ea relatii sexuale orale.

Fetita a detaliat trauma prin care a trecut in fata celor care au consiliat-o psihologic, iar de aici lucrurile au decurs usor pentru anchetatori care au lucrat dosarul cauzei.

Cântăreț bisericesc, Ion Ciudin in vârsta de 61 de ani este capul răutăților iar in trecut, acesta a fost canteret bisericesc la lacasul de cult din comuna de domiciliu, slujba pe care si-a pierdut-o din cauza unei aventuri amoroase cu o femeie. Ulterior a slujit la un schit de calugari, pana cand a intalnit copila, vecina cu el de casa, si a amagit-o. Iar prin intermediul lui au profitat de ea si consatenii lui mai in varsta, unii chiar aproape de varsta nonagenara.

Despre fata de 10 ani se stie ca este singurul copil al unei familii care se zbate la limita saraciei, cu parinti alcoolici si unde scandalurile se tin lant.

Potrivit Codului Penal, faptele ca aceasta, de care sunt invinuiti cei cinci, respectiv act sexual oral, savarsit prin constrangere, punere in imposibilitate de a se apara ori de a-si exprima vointa sau profitand de aceasta stare, se pedepsesc, in cazul in care victima este minora, cu inchisoarea de la 5 la 12 ani.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

- Advertisement -site-uri web botosani, web design, magazin online, produse software
- Advertisement -spot_img
- Advertisement -spot_img

Noutăți