spot_img
vineri, aprilie 19, 2024

Pentru sesizări și informații

0763 629 634

contact@foto-reporter.ro

Un șofer român de TIR și-a găsit sfârșitul intr-o parcare din nordul Franței, in urma unui atac mortal cu sabia din partea unui necunoscut .

Mai multe articole

Victima, pe nume Mihai Spătaru, se afla duminică într-o parcare de pe autostrada N28 din Franţa, împreuna cu soţia sa. Tânărul i-a spus soţiei că merge la toaletă și să verifice încărcătura. După ce a coborât şi a ajuns în spatele camionului, Mihai a fost atacat cu sabia de un individ.
Soţia sa a fost martoră la tragedie, dar până să intervină, criminalul a fugit.
Ilie Matei- „Omul soselelor”, a povestit într-o postare pe Facebook tragicul incident și, spune el, strigătele de ajutor ale femeii ar fi fost auzite de ceilalţi şoferi aflaţi în parcare, însă niciunul nu a coborât pentru a sări în ajutor.

“Politia și ambulanța au venit după o ora si jumatate si doar au constat decesul colegului nostru, nemaiputand interveni cu nimic pt salvarea lui.
Vreau să atrag atentia asupra unui aspect rușinos pt noi ca barbati si colegi :
Sotia omului, disperată, a batut la usile colegilor nostri aflati in aceeasi statie peco parcati pt a primi ajutor in acele clipe groaznice .
Nici un coleg nu a raspuns apelului disperat al femeii, ba mai mult, au tras perdelele si si-au continuat odihna !!
Băietii mei…sunteti niste lași, maine puteti fi următorii care mor ca niste caini, fara ca nimeni să intervină pt voi !!
Asta ar trebui să vă dea de gandit !!
Un singur coleg cu o duba de 3.5 a intervenit ajutand cu ce a putut pe colega noastră .”, a susținut Ilie Matei, intr-o postare pe pagina sa de Facebook.

Autoritățile nu au în acest moment nici un fel de informații privind criminalul sau motivul comiterii crimei.
Șoferii de TIR care circulă prin Europa spun că nu este exclus ca atacatorul să fie un migrant sau mai mulți pentru că nu este primul indicent de acest fel.

La sfârșitul săptămânii trecute, peste 100 de migranți au blocat șoseaua de centură care duce spre portul Calais și au atacat cu pietre TIR-urile care se îndreptau spre Anglia, încercând astfel să-i oblige pe șoferi să-i urce în remorci. Un român s-a aflat printre șoferii prinși în blocaj și a filmat scene teribile.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

- Advertisement -site-uri web botosani, web design, magazin online, produse software
- Advertisement -spot_img
- Advertisement -spot_img

Noutăți