spot_img
joi, martie 28, 2024

Pentru sesizări și informații

0763 629 634

contact@foto-reporter.ro

Organizatorii Electric Castle au anunțat astăzi că ediția a 8-a a festivalului nu se va mai desfășura deloc în acest an.

Mai multe articole

Electric Castle (EC) au luat decizia de a amâna pentru 2022 ediția a opta a festivalului, in urma ultimelor măsuri anunțate de autorități privind limitarea numărului de spectatori pentru toate evenimentele culturale și de divertisment din această vară.

Decizia vine într-un moment în care organizatorii se aflau in criza de timp, graficul normal de implementare a festivalului fiind deja cu mult depășit. În plus, parte dintre artiștii care ar fi trebuit să se afle pe lista și-au reprogramat sau și-au anulat turneele europene.

Prioritar pentru următoarea perioadă va fi de a convinge autoritățile să clarifice măsurile anunțate, astfel ca experiența Electric Castle să existe, chiar și într-o formă diferită, în 2021, asta după ce trupele Twenty One Pilots, Gorillaz & Deftones au fost reconfirmate pentru noile date, stabilite pentru 13 – 17 iulie 2022.

Toate biletele achiziționate pentru ediția a opta a rămân valabile pentru noile date din 2022, detalii și opțiuni urmând a fi comunicate în următoarele zile. Echipa Electric Castle își dorește ca acest ultim an, în care așteptarea revenirii la normalitate a fost o provocare pentru toată lumea, să nu fi trecut în zadar.

Organizatorii, inca speră în reluarea, în cel mai scurt timp, a discuțiilor legate de măsurile aplicabile evenimentelor, pentru ca acestea să fie pe deplin clarificate, astfel încât planurile de a oferi experiența Electric Castle, în această vară, chiar și într-o formă modificată și adaptată, să poată fi realizabil.
Deciziile guvernului au inchis porțile primului festival, Electric Castle.
Organizatorii Electric Castle au anunțat astăzi 17 mai a.c că ediția a 8-a a festivalului nu se va mai desfășura deloc în acest an.

“Luând în calcul ultimele măsuri anunțate de autorități privind limitarea numărului de spectatori pentru toate evenimentele culturale și de divertisment din această vară, organizatorii Electric Castle (EC) au luat decizia de a amâna pentru 2022 ediția a 8-a a festivalului. Trupele twenty øne piløts, Gorillaz & Deftones au fost reconfirmate pentru noile date, stabilite pentru 13 – 17 iulie 2022. Focusul pentru următoarea perioadă va fi de a convinge autoritățile să clarifice măsurile anunțate, astfel ca experiența Electric Castle să existe” au anuntat organizatorii.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

- Advertisement -site-uri web botosani, web design, magazin online, produse software
- Advertisement -spot_img
- Advertisement -spot_img

Noutăți