spot_img
vineri, martie 29, 2024

Pentru sesizări și informații

0763 629 634

contact@foto-reporter.ro

O cafea și ….10 întrebări cu Ciprian Andronache

Mai multe articole

Om de afaceri si protagonistul campaniei #FiiOm, altruist și un trainer pasionat, Ciprian Andronache a acceptat invitația noastră de a ne acorda zece răspunsuri sincere, in cadrul emisiunii noastre “O cafea și…10 întrebări”.

Născut in Botosani intr-o zi de Crăciun in anul 1980, cu o copilărie fericita la sat, și mai exact Vorona, un loc cu o încărcătura specială, unde se afla și mănăstirea Vorona, un loc in care și președinți de stat au înnoptat.

Plin de pasiuni și visuri, a pășit încrezător spre adolescenta, a făcut câteva sporturi dar și dans popular, ca mai apoi sa aprecieze frumosul din ce in ce mai mult. Declicul către aceasta apreciere s-a produs in momentul in care își vedea vecinul, celebrul lăutar Costel Moisa, mereu la patru ace și cu freza impecabila. Acesta era al doilea exemplu pentru el, după tatăl sau care, in fiecare dimineața se dădea cu lama pe barba, iar de aici, a pornit totul.

Adolescenta a însemnat startul in cariera, prin școala de calitate de la liceul Economic, specializarea CTC, ca mai târziu sa devină student la Universitatea Ștefan Cel Mare Suceava, specializarea Economia Comerțului, Turismului și Serviciilor.

Prin anul 2000 a fost angajat la o companie de IT, unde timp de 10 ani a fost cursat și perfecționat, astfel ieșind din zona sa de confort.
Responsabilitatea,care este punctul sau forte, l-a determinat sa plece pentru o perioada determinata in Italia, Napoli.

In anul 2014, si-a deschis propria frizerie “LA BRICI”, unde a instruit tineri cu aceeași pasiune, frumosul, iar odată ce a reușit sa se ajute pe el sa-și atingă visul, a început sa organizeze campanii in care sa ofere ajutor celor mai putini norocoși. De la copiii cu autism la familii nevoiașe, acesta ajuta și organizează campanii sociale fără sa obosească. 80 de suflete de la secția 6 Cronici Botosani au primit pijamale noi datorită lui iar 5000 de elevi au primit pachet cu dulciuri și cu ajutorul acestuia.

Un om cu poveste ce are de spus multe societății. El, Ciprian Andronache, a fost alături de noi pentru a ne raspunde curiozităților, iar despre el, veti afla mai multe in interviu.

FOTO-REPORTER.RO

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

- Advertisement -site-uri web botosani, web design, magazin online, produse software
- Advertisement -spot_img
- Advertisement -spot_img

Noutăți