spot_img
sâmbătă, aprilie 20, 2024

Pentru sesizări și informații

0763 629 634

contact@foto-reporter.ro

Posibile campanii de vaccinare în școli. Ministrul Sănătății: Eu încurajez părinții să aibă încredere și să-și vaccineze copiii când…

Mai multe articole

Probabil că vom continua discuțiile și pentru campaniile de vaccinare în școli, a spus ministrul Sănătății, Ioana Mihăilă, la StirileProTV. Aceasta a mai declarat că îi încurajează pe părinții să își vaccineze copiii atunci când acest lucru va fi posibil!
Moderator: Urmează o campanie de vaccinare în școli? Spunea ministrul Educației chiar ieri că se ia în calcul această campanie.
Ioana Mihăilă: „Luăm în calcul campanii de vaccinare oriunde pot avea succes, așa că împreună cu ministrul educației probabil că vom continua discuțiile și pentru campaniile de vaccinare în școli. Eu încurajez părinții să aibă încredere și să-și vaccineze copiii atunci când acest lucru va fi posibil.
Ministrul a mai spus că vrea ca vaccinarea să fie continuată în mod susţinut şi a făcut un apel în acest sens la medicii de familie. Mihăilă speră ca un eventual val patru al pandemiei să nu reprezinte o povară pentru sistemul de sănătate, totul depinzând de ritmul de vaccinare.
Și demnitarul dorește să-și vaccineze copilul! Ea a mai adăugat că:
„Fiica mea, de dimineață, m-a întrebat ea când se vaccinează, așa că așteptăm cu nerăbdare aprobarea vaccinului și la nivelul Uniunii Europene și pentru persoanele mai tinere de 16 ani și cred că voi fi printre primii care vor merge cu copilul care este eligibil la vaccinat.
Eu am curaj să fiu printre… știu că nici măcar nu este nevoie de curaj, dar vreau, ca și acum, eu, care mă simt liniștită după vaccinare, același lucru să-l simtă și fiica mea și copiii mei și colegii lor de clasă și persoanele cu care vin în contact”

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

- Advertisement -site-uri web botosani, web design, magazin online, produse software
- Advertisement -spot_img
- Advertisement -spot_img

Noutăți