spot_img
marți, aprilie 23, 2024

Pentru sesizări și informații

0763 629 634

contact@foto-reporter.ro

Întâlnire de lucru a agenților economici la Camera de Comerț, Industrie şi Agricultură Botoșani.

Mai multe articole

Camera de Comerț, Industrie şi Agricultură Botoșani a organizat, vineri 14 mai 2021, un seminar de informare a operatorilor economici privind normele impuse pentru combaterea pandemiei COVID 19 precum şi campania de vaccinare desfășurată la nivel județean.

La întâlnire au participat Prefectul JudețuluiBotoșani, Dan Nechifor, directorul executiv al Direcției de Sănătate Publică Botoșani, dr Monica Delia Adăscăliţei şi epidemiologul set al instituției, dr.Irina Alecu.

Mediul de afaceri a fost reprezentat de agenți economici din mai multe ramuri de activitate precum HORECA, construcții, comerț, agricultură, servicii, sănătate, IT, transport de persoane şi industria textilă.

Autoritățile şi-au manifestat deschiderea şi sprijinul către agenții economici pentru a colabora în vederea facilitării angajaților din mediul privat la vaccinare.

O parte dintre reprezentanții operatorilor economici au efectuat  solicitări în vederea asigurării logisticii şi personalului de specialitate pentru efectuarea vaccinării la sediul firmelor.

În cazul microîntreprinderilor, s-a solicitat asocierea lor în vederea cumulării unui număr mai mare de angajați în vederea operaționalizării unor centre mobile de vaccinare.

O altă opțiune a agenților economici este deplasarea angajaților, în mod organizat, la centrele de vaccinare de tip drive thru.

” Da, o întâlnire de lucru foarte bine venită, cu informații relevante pentru planificarea activității pe termen scurt.

Faptul că se pot ține evenimente, cu condiția ca toată lumea să vie vaccinată, sau faptul că DSP-ul răspunde tuturor agenților economici, chiar și celor cu doar 5 angajați, cu privire la vaccinarea la sediul firmei, denota suport mediului de afaceri, și pentru asta țin să le mulțumesc colegilor de la CCI, cât și celor de la DSP, dar și domnului prefect, prezent și dumnealui astăzi la întâlnire ” a declarat Ciprian Andronache.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

- Advertisement -site-uri web botosani, web design, magazin online, produse software
- Advertisement -spot_img
- Advertisement -spot_img

Noutăți