spot_img
vineri, aprilie 19, 2024

Pentru sesizări și informații

0763 629 634

contact@foto-reporter.ro

O explozie solară a lovit Pamântul miercuri noapte.Vezi cum te afectează!

Mai multe articole

In timpul unei erupții solare, o cantitate uriașă de energie care se afla in cromosfera si coroana Soarelui este eliberată instantaneu. Materia este proiectata la viteza foarte mare in spațiul interplanetar. Fenomenul este însoțit de o emisie de raze X, de unde radio si, in cazul erupțiilor mai puternice, de lumină vizibilă.

Acest lucru se datorează faptului că atunci când fotonii proveniți din erupția solară bombardează bariera magnetica de protecție a Pamântului, aceasta se extinde, făcând semnalele prin satelit mai greu de recepționat, scrie Nature World News.

Nu discutam despre mari nereguli în sistemul de comunicații sau în domeniul energiei, ci despre unele probleme MEDICALE!

Să nu va întrebați zilele acestea de unde apar migrenele. Ba chiar să vă obișnuiți cu ele. Și asta pentru că potrivit astronomilor de la NASA activitatea solara va creste continuu pana in 2023.

Puternica furtuna geomagnetică, aflata în desfășurare, a produsși splendide Aurore Boreale pe cerul nopții, dupa amurg, in Europa Centrala si in Statele Unite, a anunțat John David McKinnon din Alberta, Canada.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

- Advertisement -site-uri web botosani, web design, magazin online, produse software
- Advertisement -spot_img
- Advertisement -spot_img

Noutăți