spot_img
sâmbătă, aprilie 20, 2024

Pentru sesizări și informații

0763 629 634

contact@foto-reporter.ro

Domnișoarele de onoare- un ,,must have” al nunților moderne. Ținute și tendințe.

Mai multe articole

Asa cum bine stim, in zilele noastre, o nunta moderna presupune ca mireasa sa fie inconjurata de domnisoarele de onoare, adica de prietenele dragi care au spus DA acestei provocari, si care au un rol important in desfasurarea evenimentului.

De aceea, mireasa isi va rasplati gasca de domnisoare de onoare cu niste tinute spectaculoase, pentru a arata fabulos si a completa perfect cadrul si tematica nuntii.
Pentru ca da, tendintele spun ca tinutele acestor fete trebuie sa respecte tema nuntii in ceea ce priveste coloristica.

Cel mai frecvent, mireasa alege culoarea in functie de nuantele buchetului sau aranjamentelor florale. Nu este o regula, dar vizual si estetic, este important ca domnisoarele de onoare sa poarte o culoare care sa se potriveasca perfect cadrului ales, sa fie dintr-o paleta de culori care sa se incadreze tematicii. Spre exemplu, daca nunta are ca si culori principale, alb, rose, galben, este de preferat sa alegem o tinuta rose sau galben. Vorbim aici de partea estetica a evenimentului in sine.

Cand vine vorba de modelul ales pentru tinuta, fie ca vorbim despre rochie lunga sau scurta, salopeta sau fusta cu bluza, este foarte importanta amprenta personala pentru ca, stim bine, cu totii avem propriul stil. Iar propriul stil si personalitatea ne definesc si atunci cand imbracam o haina.

Cea mai mare provocare pentru o mireasa este sa le multumeasca pe toate fetele din grup, de aceea, trebuie sa le acorde libertatea de a-si alege modelul in functie de stilul propriu. Mireasa nu le poate impune tinuta, chiar daca le cumpara materialul sau rochia, caci nimeni nu poate purta un model daca nu ii sta bine sau nu il avantajeaza.

Tinutele pot semana intre ele prin eleganta si rafinament, prin culoarea pe care tu ca mireasa o propui, dar vor diferi prin diverse elemente: decolteu, lungime, croi, maneca, etc.

Suntem diferiti, iar unele persoane sunt avantajate de un decolteu in V sau la rotund, fara decolteu, spate gol, cu maneca sau fara. Acestea sunt alegeri pe care domnisoarele de onoare le fac, deoarece asa cum scriam si mai sus, vorbim de corpuri diferite si de haine care le pun in valoare.

Pentru ca toata lumea sa fie fericita si pentru a crea un grup frumos si atent gandit, este important sa existe comunicare si sfatuire reciproca in ceea ce priveste culoarea si modelul tinutei care avatajeaza pe fiecare.

Domnisoarele de onoare, nu trebuie sa fie niste clone de la alte nunti, ele trebuie sa fie originale si in perfecta armonie cu nunta ta.

Despre culori, scriam la inceput ca trebuie sa respecte tema nuntii, cadrul, locatia sau nuantele evenimentului. Dar, este foarte importanta si culoarea pe care o alegi!

In acest an, se poarta de la culorile pastel la culorile mai tari, vii si tipatoare. Cele mai multe mirese aleg nuante pastel, culori calde, frumos accesorizate, care emana o stare de liniste: bleu ciel, roz pal, galben pal, lila. Sunt culori mereu la moda, culori tineresti si vesele.

La nivel international, marii designeri au venit cu o tendinta pentru acest an care duce la mai multa indrazneala si provocare: galben aprins, fucsia, portocaliu, mov, verde aprins.

Indiferent de ce culoare alegeti, sfatul tuturor designerilor si creatorilor de moda este sa alegeti tesaturi diafane si aerisite, tulle, voal chiffon, crep subtire, matase, incercati sa evitati materialele foarte lucioase si sintetice pentru astfel de evenimente.

Astfel, mireasa va avea o zi a nuntii de neuitat, intr-un cadru creat perfect, asa cum a visat, iar gasca de domnisoare de onoare ii va fi alaturi si o va sustine, in cel mai frumos moment!

Mult succes, dragi mirese, in organizarea nuntii de vis!

Andreea Cujba
Velvet Queen Atelier

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

- Advertisement -site-uri web botosani, web design, magazin online, produse software
- Advertisement -spot_img
- Advertisement -spot_img

Noutăți