spot_img
vineri, martie 29, 2024

Pentru sesizări și informații

0763 629 634

contact@foto-reporter.ro

Se încep lucrările la drumul strategic! Mașini de zeci de mii de euro prin gropile din Blândești și Todireni… FOTO+VIDEO

Mai multe articole

Zeci de mii euro au trecut prin gropile de pe drumul strategic ce se află acum într-o stare deplorabilă, chiar mediocră. Edilii locali au pornit spre Caminul Cultural din Todireni pentru a marca acest eveniment.

Astăzi s-a predat amplasamentul pentru traseul care face parte din Lotul III din celebrul drum strategic este următorul: Intersecția DN29D cu DJ297 localitatea Silișcani, comuna Gorbănești – Blândești – Sulița – Lunca – Todireni.

FOTO-REPORTER.RO

Lotul al treilea din drumul strategic al județului Botoșani are o lungime de 25,8 km și este format din Blândești – Cerchejeni – Sulița – Cheleș – Lunca – Cernești – Todireni.
Firmele care au fost declarate câștigătoare la licitație sunt Dimex 2000 Company – Frasinul, ambele din Bistrița Năsăud.
Frasinul a avut un reprezentant la acțiunea de miercuri, 12 mai 2021, care a dat asigurări că îi va îndeplini dorința primarului (vezi in video)din comuna Todireni.
Cei aproape 30 de km de drum județean vor fi reabilitați cu 86,2 milioane de lei, fără TVA,iar lucările ar urma să fie finalizate în termen de 2 ani.

,,Așa cum am promis, lucrările vor demara cât de repede posibil. Termenul la care va fi emis de către dirigintele de șantier ordinul de începere a lucrărilor este foarte strâns, dar reprezentanții firmelor care și-au adjudecat licitațiile au înțeles mesajul nostru și grăbesc toate procedurile care țin de dumnealor ca să se poată demara lucrările cât mai repede posibil. Au fost deja în teren, au identificat locurile pe care își vor face organizările de șantier, au luat contact cu primăriile pentru a obține avizele necesare, iar pe data de 12 mai vom face predarea de amplasament. De asemenea, Consiliul Județean a înștiințat dirigintele de șantier, proiectantul, primăriile și inspectoratele județene de construcții din Botoșani și Iași despre data pe care am stabilit-o pentru începerea lucrărilor. Am plătit taxele necesare, astfel încât lucrările să poată demara cât mai urgent”, a declarat Doina Federovici, președintele Consiliului Județean Botoșani.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

- Advertisement -site-uri web botosani, web design, magazin online, produse software
- Advertisement -spot_img
- Advertisement -spot_img

Noutăți