spot_img
joi, aprilie 25, 2024

Pentru sesizări și informații

0763 629 634

contact@foto-reporter.ro

Liber la evenimente !

Mai multe articole

Președintele Klaus Iohannis a pregătit masuri de relaxare, pas cu pas, iar pentru asta a convocat o ședință de lucru, la Palatul Cotroceni, cu premierul și mai mulți miniștri pentru a analiza măsurile de relaxare ce vor intra în vigoare de la 1 iunie. La ședință au participat, de asemenea șeful DSU și șefa INSP.
In urma ședinței, acesta a adus vesti extraordinare pentru cei din HoReCa și nu numai!

De la 1 Iunie se vor putea organiza evenimente private cu maximum 70 de persoane în exterior și 50 de persoane în interior. Iar daca organizatorul garantează că TOATE persoanele sunt vaccinate, se renunță la limitarea numărului din interior. Similar la sălile de sport.
De asemenea, tot de la 1 iunie va crește și capacitatea de ocupare în hoteluri și în restaurante.

“Pandemia parcă s-a redus un pic, suntem în pregătiri pentru România post-pandemică. Dacă ne vaccinăm cu toții, pandemia se va reduce. Eu nu îmi doresc ca această Românie să fie identică cu cea de dinainte de pandemie. În această nouă Românie trebuie să facem reforme, să facem școlile mai sigure, economia crește, salariile cresc iar viața românilor devine mai bună.”, a afirmat Președintele României.

Această relaxare va fi condiționată și de gradul de vaccinare. Aceste măsuri au fost discutate astăzi iar ele vor fi în detaliu enunțate de comitetul pentru situații de urgență și adoptate apoi în ședință de guvern.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

- Advertisement -site-uri web botosani, web design, magazin online, produse software
- Advertisement -spot_img
- Advertisement -spot_img

Noutăți