spot_img
vineri, aprilie 19, 2024

Pentru sesizări și informații

0763 629 634

contact@foto-reporter.ro

Au început lucrările la lotul I de drum strategic! Când vor fi gata lucrările? FOTO+VIDEO

Mai multe articole

S-a predat amplasamentul si pentru primul lot al drumului strategic are o lungime de 29,2 kilometri și se întinde de la Șipote (jud. Iași) – limita de județ – Rediu – Răuseni – Călărași, la care se adaugă distanța de aproape 10 kilometri dintre Dângeni și Mihălășeni. Aici valoarea lucrărilor va fi de 86,29 milioane de lei.

Semnarea contractelor a avut loc, pe 23 aprilie, iar termenul de execuție este de 2 ani, termenul maximal fiind luna decembrie a anului 2023.

FOTO-REPORTER.RO

,,Ne-am deplasat la fața locului, am semnat toate documentele și pot anunța că începând de astăzi demarează lucrările pe două loturi ale drumului strategic. Practic, începând de astăzi decurge termenul de 2 ani în care acest proiect trebuie implementat.”

Aceasta este cel mai important proiect de infrastructură rutieră din nordul țării pentru că va face legătura dintre granița de nord a României cu Republica Moldova şi Ucraina și cu restul țării prin județul Iași.

Ceremonia de predare s-a făcut în prezența conducerii Direcției Județene de Drumuri și Poduri Botoșani, a reprezentanților firmelor ce au câștigat licitația şi dirigintelui de șantier, ai proiectantului şi avizatorului.

În ceea ce privește lotul 2 al drumului strategic, aici au fost depuse contestații și se așteaptă decizia Consiliului Național pentru Soluționarea Contestațiilor.

„Sperăm ca în cel mai scurt timp să primim și un răspuns de CNSU pentru lotul 2, astfel încât să putem demara și pașii următori, pașii legali, pentru modernizarea și acelui tronson”, a declarat președintele CJ Botoșani, Doina Elena Federovici.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

- Advertisement -site-uri web botosani, web design, magazin online, produse software
- Advertisement -spot_img
- Advertisement -spot_img

Noutăți