spot_img
joi, martie 28, 2024

Pentru sesizări și informații

0763 629 634

contact@foto-reporter.ro

INTERVENȚIILE POMPIERILOR IEŞENI DIN ULTIMELE 24 ORE

Mai multe articole

Pompierii militari din cadrul Inspectoratului pentru Situații de Urgență “Mihail Grigore Sturdza” al județului Iaşi au intervenit la următoarele misiuni:

Intervenţii pentru stingerea incendiilor 

  • În data de 10.05.2021, ora 22:02, echipaje din cadrul Detașamentului 1 de Pompieri Iași au intervenit în localitatea Alexeni, comuna Țibana‚ județul Iași, pentru stingerea unui incendiu produs la o casă de locuit. În urma incendiului au ars structura din lemn aferentă acoperișului pe o suprafață de aproximativ 60 de metri pătrați, uși și ferestre, diverse articole de mobilier și textile, actele de proprietate și de identitate ale proprietarului. S-a degradat învelitoarea din azbociment pe o suprafață de aproximativ 60 de metri pătrați. Cauza probabilă de producere a incendiului a fost jarul căzut din sobă.

Alte intervenţii/misiuni

  • Având în vedere evoluția  cazurilor de îmbolnăvire a populației cu virusul  SARS-CoV-2, echipaje de intervenție din cadrul inspectoratului au executat 25 de misiuni de informare preventivă în județul Iași, ce au constat în difuzarea măsurilor ce trebuiesc respectate de către populație.
  • Echipajele ATPVM din cadrul Detașamentelor 1 și 2 de Pompieri Iași au desfășurat 3 misiuni de transport persoane confirmate cu infecția COVID-19.
  • Echipajul C.B.R.Ne din cadrul Detașamentului 2 de Pompieri Iași a executat 3 misiuni de decontaminare a autospecialelor, echipamentelor specifice.
  • Secția de pompieri Târgu Frumos – Punctul de lucru Hârlău a executat o misiune de verificare și întreținerea cortului destinat efectuării triajului epidemiologic pus la dispoziția Clinicii Spitalului Orășenesc Hârlău.
  • Laora 13:47, un echipaj din cadrul Detașamentului 2 Pompieri Iași a intervenit în municipiul Iași, Șoseaua Nicolina, județul Iași, pentru degajarea și salvarea a cinci pui de rață blocați într-un canal tehnologic al lacului de acumulare CUG 2.
  • La ora 14:13, Detașamentul 1 de pompieri Iași a intervenit în municipiul Iași, strada Cuza Vodă, pentru asigurarea măsurilor specifice în degajarea unei plăci de tencuială de pe fațada unui imobil ce prezenta pericol de cădere. S-a balizat zona pietonală și s-a desprins placa de tencuială cu ajutorul accesoriilor din dotare.
  • La ora 20:27, Detașamentul 1 de pompieri Iași a intervenit în municipiul Iași, strada Stindardaului, pentru deblocarea unei uși de acces la un apartament. După patrunderea în apartament s-a constatat faptul că persoanea nu era interior.

Misiuni de asanare şi distrugere a elementelor de muniţie neexplodată sau nedezactivată din timpul conflictelor militare

  • Echipa pirotehnică din cadrul Detașamentului 2 de Pompieri Iași a intervenit pentru asanarea unei suprafețede aproximativ 400 de metri pătrați de teren viran în localitatea Rediu, comuna Rediu, județul Iași. În urma intervenției au fost identificate două bombe de aruncător de mare capacitate calibru 82 de milimetri, un proiectil perforant calibru 47 de milimetri, care au fost ridicate, transportate și depozitate în vederea distrugerii ulterioare.

Intervenții pentru acordarea asistenței medicale de urgență, prim ajutor calificat

  • Echipajele SMURD au intervenit la 37 decazuri medicale.

  • Compartimentul Informare şi Relaţii Publice
  • https://isujis.ro/

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

- Advertisement -site-uri web botosani, web design, magazin online, produse software
- Advertisement -spot_img
- Advertisement -spot_img

Noutăți