spot_img
vineri, aprilie 19, 2024

Pentru sesizări și informații

0763 629 634

contact@foto-reporter.ro

MODERN CALOR se privatizează?

Mai multe articole

In cadrul conferinței de presă susținută de primarul Cosmin Andrei pe tema datoriei uriașe către S.C. TERMICA S.A. de 89.927.229,45 de lei, acesta a expus și cele 2 soluții ce sunt acum luate în calcul de către consiliul de administrație.

Prima soluție face referire la un apel de ajutor către Guvernul României: să asigure o parte din suma datorată astfel încât, municipiul Botoșani să nu aibă parte de măsuri foarte drastice, precum: închiderea iluminatului stradal, restructurări de personal, neplata salubrizării etc.

„Cea de-a doua variantă reprezintă privatizarea societății Modern Calor. Dacă acest lucru este permis, pentru a realiza aceste sume, pentru că nu putem priva municipiul Botoșani de la dezvoltare și funcționare pentru următorii ani. Cine este vinovat de acest lucru? O voi spune cu subiect și predicat, cei care au fost la conducerea Primăriei și la conducerea societății Termica SA, în anul 2010. Pentru că au făcut această inginerie financiară demontată în instanță, pentru care suntem buni de plată cu sume colosale”, a declarat Cosmin Andrei, cu referire directă către conducerea PNL din 2010.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

- Advertisement -site-uri web botosani, web design, magazin online, produse software
- Advertisement -spot_img
- Advertisement -spot_img

Noutăți