spot_img
sâmbătă, februarie 24, 2024

Pentru sesizări și informații

0763 629 634

contact@foto-reporter.ro

Comuna Mileanca, destinația caravanei faptelor bune. FOTO

Mai multe articole

Caravana faptelor bune a ajuns în Comuna Mileanca. Cum ne-au obișnuit, Asociația GRUP CIVIC Botoșani împreună cu cabinetul veterinar Trio.vet au ajuns la 18 familii nevoiașe cărora le-au oferit ajutorul.
Acolo au găsit copilași cu mâinile brăzdate de muncă și fețele arse de soare, probabil universul lor fiind departe de școala online sau orice urmă a unei vieți normale de școlar. Pe lângă ei au adunat, animăluțe.. le-au luat pentru că le-au găsit sau s-au rătăcit prin curte și au decis să împartă foame împreună! Lipsa educației elementare în ceea ce privește îngrijirea personală și alimentația le afectează direct și pe sufletele necuvântătoare, ele adesea fiind lăsate pline de paraziți să mânânce coji de cartofi sau alte resturi vegetale.

Omenii faptelor bune au încercat să le ofere ajutor tuturor!
Grup Civic Botoșani sub tutela lui Daniel Câșlariu le-a oferit celor mici o frântură din viața la care visează: hăinuțe colorate, jocuri, rechizite, papucei și dulciurile ce le văd doar de sărbători! Nici animăluțele nu au fost uitate, li s-a oferit atenția de care aveau nevoie: consult, deparazitare, cuști noi și primitoare și mâncare special destinată lor.
Doctorii Bejinariu Daniel și Bratu Dănuț de la Trio.vet, amintesc cât de importantă e sterilizarea pentru a păstra o înmulțire controlată cât și a evita abandonul, tot mai des întâlnit pe străzile orașului nostru!

,,Viata este o binecuvantare, iar oamenii frumosi nu apar din senin, ei devin mai frumosi pentru ca permite vietii sa-i slefuiasca, astfel sa poata  raspandi in jurul lor pace, iubire dragoste si incredere. 
Nimic nu este la voia intamplarii. Vine o vreme cand toate datoriile sufletului se platesc. Mulțumim încă o dată tuturor celor care sunt alături de noi și mai ales domnului Primar și doamnei directoare care astăzi au fost alături de noi și ne-au îndrumat” a declarat, Daniel Câșlariu.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

- Advertisement -site-uri web botosani, web design, magazin online, produse software
- Advertisement -spot_img
- Advertisement -spot_img

Noutăți