spot_img
duminică, decembrie 10, 2023

Pentru sesizări și informații

0763 629 634

contact@foto-reporter.ro

A venit iepurașul la fetița minune din Mihălășeni. FOTO+VIDEO

Mai multe articole

Deși în această perioadă majoritatea copiilor se bucură de sărbători și de cadouri, unii nu au avut niciodată această șansă! Aceasta este și povestea Denisei, o fetiță de 11 ani din comuna Mihălășeni ce a fost greu încercată de soartă.

După ce cazul ei a fost remarcat în timpul unei caravane a lui Daniel Caslariu de Alin Chirilă, s-a organizat împreună cu prietenii săi cu scopul de a aduce un strop de fericire în viața micuței.
Astfel, în Sfânta zi de Înviere au pornit încărcați cu daruri pentru a marca venirea iepurașului de Paște, fetița a primit , dulciuri și alimente pentru masa de Paște.

Lume cu suflet mare!

O donatoare a Asociației GRUP CIVIC Botoșani a făcut rate pentru a achiziționa copilei un frigider și o mașină de spălat!

Alin Chirilă aduce mulțumiri tuturor celor implicați în această acțiune: Daniel Caslariu (Asociația Grup Civic Botoșani) , Andreea Cujba (Velvet Queen Atelier), Daniela Viziteu Butnaru (Passiflor) , Patiseria Stefania, Lili și Ovidiu Maistruc (Essenta Bijuterii), Alexandru Sacalov, AlinoFotoStudio și domnului primar al comunei Mihălășeni, Chelariu Claudiu.

Drept mulțumire Denisa a promis ca va fi cuminte și ne-a făcut cunoștința cu căprița ei care are și un ieduț.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

- Advertisement -site-uri web botosani, web design, magazin online, produse software
- Advertisement -spot_img
- Advertisement -spot_img

Noutăți