spot_img
vineri, martie 29, 2024

Pentru sesizări și informații

0763 629 634

contact@foto-reporter.ro

100 de copilași și 60 de adulți ajutați înainte de Sfintele Sărbători Pascale de Daniel Câșlariu și Trio.Vet

Mai multe articole

De această dată, în Vinerea Mare, voluntarii asociației GRUP CIVIC Botoșani și Trio.vet au ajuns cu daruri în comuna Avrămeni, mai exact la 30 de familii ce întâmpinau diverse probleme.


Acestora li s-au oferit oferit hăinuțe, jucării, încălțăminte și alimente pentru masa de Paște dar și animăluțele din curtea acestora au avut parte de o surpriză. Doctorii Daniel Bejinariu și Dănuț Bratu împreună cu voluntarii au verificat condițiile de trai, deparazitat și hrănit sufletele necuvântătoare dar le-au și explicat stăpânilor importanța sterilizării și îngrijirii acestora.

,,In spatele sărăciei și lipsurilor acestor oameni care nu reușesc de multe ori sa pună o pâine pe masa copiilor se afla de multe ori și animăluțe a căror condiții de viața sunt de zeci de ori mai grele decât al oamenilor . Nu de putine ori am ajuns la concluzia ca aceste suflete cunosc “iadul” printre noi oamenii .” a scris pe Facebook, Daniel Bejinariu-medic veterinar Trio.vet.

Daniel Câșlariu, mulțumește celor ce au răspuns pozitiv la apelul său umanitar de săptămâna trecută și că pe lângă celelalte donații, împreună am reușit să asigurăm si alimentele necesare: 30 de baxuri de faina de porumb, 30 de baxuri de faina de grâu, 30 de baxuri de orez ,30 de baxuri de ulei, 30 de pungi detergent manual la 1 kg,30 de cutii mari de margarina, 60 batoane de salam, 30 de saci cu cartofi, 150 de pâinii și dulciuri pentru 100 de copii. 

,,Este pentru prima dată când în comuna noastră se desfășoară o acțiune caritabilă de o asemenea amploare și nu pot decât să-i mulțumesc lui Daniel Câșlariu si celor din asociația dânsului pentru fiecare zâmbet si emoție în parte pe care le-au adus pe chipul si-n inima părinților dar in special ale copiilor pe la care au trecut. Încercăm și noi de multe ori să ajutăm însă de această dată a fost cu totul altceva. Sacrificiul celor implicați în această caravană caritabilă este de laudat si de apreciat si prin prisma faptului că acțiunea de ajutorare a avut loc într-un moment atât de sensibil pentru creștinătate cum este Vinerea Mare. Din punctul meu de vedere nu este o pură întâmplare ci o rânduială a Bunului Dumnezeu. îl mai aștept pe Daniel în comuna noastră și îi promit că de fiecare dată îl voi susține si voi pune umărul la astfel de acțiuni. Sărbători cu bine tuturor!” a declarat, primarul comunei Avrămeni, Ioan Bucatariu.

Pe parcursul acțiunii caravanei au fost alături: doamna Beșliu Mirela și doamna
Sumanariu Mihaela din partea protecției sociale Avrămeni dar și consilierul primarului, Bogdan Gușu.

La finalul activității, în urma a 12 ore de muncă asiduă, voluntarii asociației au primit o masă caldă din partea domnului primar, la restaurantul Casa Bella din Avrămeni.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

- Advertisement -site-uri web botosani, web design, magazin online, produse software
- Advertisement -spot_img
- Advertisement -spot_img

Noutăți