spot_img
joi, martie 28, 2024

Pentru sesizări și informații

0763 629 634

contact@foto-reporter.ro

Ritm ridicat de lucru la alunecarea de teren de pe DJ 293, Dumeni – Havârna

Mai multe articole

​Lucrările la infrastructura rutieră județeană continuă și în Săptămâna Mare.
​Doina Federovici, președintele Consiliului Județean Botoșani, a verificat ritmul lucrărilor de consolidare a versantului ce afectează DJ 293, Dumeni-Havârna.

„Este o investiție pe care botoșănenii din această parte a județului o așteaptă de mult timp și pe care vrem să o vedem finalizată cât mai repede. Așa cum am promis, biroul meu va fi mai mult în județ. Am vrut să văd dacă se păstrează ritmul susținut al lucrărilor de la deschiderea șantierului și în Săptămâna Mare. Important este să se stabilizeze cât mai repede versantul, pentru ca apoi să putem moderniza sectorul de drum afectat. Am determinarea ca în mandatul de președinte al Consiliului Județean să îmbunătățesc substanțial infrastructura rutieră, astfel încât să se poată circula în Botoșani pe drumuri decente”, a declarat Doina Federovici, președintele Consiliului Județean.
​Reamintim că lucrările de stabilizare au debutat la jumătatea lunii ianuarie, după ce Compania Națională de Investiție a dat ordinul de începere a proiectului ce se ridică la aproximativ 7,7 milioane de lei (1,5 milioane de euro).

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

- Advertisement -site-uri web botosani, web design, magazin online, produse software
- Advertisement -spot_img
- Advertisement -spot_img

Noutăți