spot_img
luni, aprilie 22, 2024

Pentru sesizări și informații

0763 629 634

contact@foto-reporter.ro

Președintele Consiliului Județean, Doina Federovici prezentă la Monumentului Eroilor Botoșăneni.

Mai multe articole

29 aprilie a devenit un reper pentru poporul român, pentru că an de an, începând din 2008, în această zi, îi sărbătorim pe veteranii de război.

Doina Federovici, președintele Consiliului Județean Botoșani, a participat la manifestările organizate în cadrul Garnizoanei Botoșani, în fața Monumentului Eroilor Botoșăneni din Primul Război Mondial din U.M. 01251. Președintele Consiliului Județean Botoșani a depus o coroană de flori în memoria celor care și-au jertfit viața pe front.

„Veteranii de război sunt exemplul cel mai bun pentru noi în ceea ce privește patriotismul. Ei au demonstrat bărbăție, spirit civic și putere de sacrificiu pentru un țel suprem, așa cum este neatârnarea patriei. Sunt oameni deosebiți, caractere puternice, și este un privilegiu pentru noi să le fi contemporani. Ajunși la venerabile vârste, veteranii din cel de Al Doilea Război Mondial sunt eroii tăcuți de lângă noi, dar care merită tot respectul și recunoștința noastră. Acum, în această importantă zi, în numele Consiliului Județean, le transmit gânduri bune și multă sănătate. La mulți ani!” a declarat Doina Federovici, președintele Consiliului Județean Botoșani.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

- Advertisement -site-uri web botosani, web design, magazin online, produse software
- Advertisement -spot_img
- Advertisement -spot_img

Noutăți