spot_img
luni, aprilie 22, 2024

Pentru sesizări și informații

0763 629 634

contact@foto-reporter.ro

Investiții în sistemul de salubritate. Declarații din partea URBAN SERV SA. VIDEO/FOTO

Mai multe articole

În urma unui proiect pilot, URBAN SERV SA împreună cu Consiliul Județean au decis implementarea unor noi rampe de colectarea a deșeurilor din carton și hârtie în municipiul Botoșani.

Tănase Gabriel, directorul URBAN SERV SA a declarat că noile rampe ajută la implementarea unei colectări selective mai facile, la momentul actual fiind doar 60% din deșeuri selectate (50% din acest procent reprezentând hârtie și carton iar 10% sticlă/metal).

Noile module au fost confecționate de către angajații proprii ai firmei de salubrizare, la un cost de 2.000 lei, preț de 2,5/3 ori mai mic decât al pieței.

Firma anunță montarea si a 30 de containere metalice pentru colectarea de peturi, ce au avut un real succes în campaniile trecute.

“Deșeurile selective sunt o prioritate pentru municipalitate și implicit pentru botoșăneni. În viitorul apropiat vom avea containere îngropate, în funcție de prioritățile stabilite de cei de la Urban Serv”, a declarat și primarul Cosmin Andrei, prezent la o conferință de presă organizată astăzi.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

- Advertisement -site-uri web botosani, web design, magazin online, produse software
- Advertisement -spot_img
- Advertisement -spot_img

Noutăți