spot_img
marți, martie 19, 2024

Pentru sesizări și informații

0763 629 634

contact@foto-reporter.ro

Criza din Guvern a luat sfârșit.

Mai multe articole

Liderii coaliţiei de guvernare au ajuns marți seara la un acord, rezolvând astfel criza politică apărută după revocarea lui Vlad Voiculescu de la Ministerul Sănătăţii.Discuțiile din cadrul Coaliției de guvernare s-au încheiat marți seara .

Dragoş Tudorache, preşedintele executiv al PLUS, a anunţat că, urmare a acordului, miercuri dimineaţă formaţiunea sa va anunţa o propunere pentru funcţia de ministru al Sănătăţii. Cel mai probabil va fi vorba despre medicul Ioana Mihăilă.

Declaraţiile liderilor coaliţiei după încheierea noului acord

Florin Cîțu: ”Așa cum am spus, Coaliția merge mai departe. De mâine vom avea un nou ministru al Sănătății”.

Ludovic Orban: ”Avem o completare a acordului de guvernare care să o ducă la o creștere a încrederii între parteneri care să crească performanța de guvernare. Cei care au pariat pe faptul că nu ne vom înțelege și-au făcut iluzii”.

Dan Barna: ”Coaliția a depășit azi o situație delicată și funcționarea acestei coaliții ține de încredere, respect și reguli. După 2 zile am reușit să avem o completare a Acordului și avem toată încrederea că prin ceea ce am agreat astăzi împreună vom putea duce România mai departe în această luptă cu Covid, să scoatem România din pandemie”.

Dragoș Tudorache: ”Ca urmare a discuțiilor din cadrul Coaliției, mâine vom face o propunere pentru un nou ministru al Sănătății, propunere pe care o veți afla mâine dimineață”.

Kelemen Hunor: ”În acest act adițional nu există lucruri extravagante, extraordinare, vreau să cred că nu va fi cazul s mai semnăm astfel de acorduri”.

Sursa : Stirile ProTv.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

- Advertisement -site-uri web botosani, web design, magazin online, produse software
- Advertisement -spot_img
- Advertisement -spot_img

Noutăți