spot_img
vineri, aprilie 26, 2024

Pentru sesizări și informații

0763 629 634

contact@foto-reporter.ro

Licitația pentru lotul 2 a fost contestată!

Mai multe articole

Termenul de contestații asupra drumului strategic, a expirat. Acesta a fost principalul anunț în conferința de presă de astăzi susținută de președintele CJ, Doina Elena Fedeorovici alături de colegul său Dorin Birta, vicepreședinte CJ.

O singură contestație a fost depusă și anume asupra lotului doi de drum. 

„Pe lotul doi avem o contestație. Este vorba de lotul de pe drumul județean 282 Răuseni – Todireni – Albești – Trușești – Dângeni – Hănești. Oferta câștigătoare declarată câștigătoare a fost cea depusă de asocierea formată din Cornell’s Floor –  Costruct Com SRL Botoșani – Test Prima– Autotehnorom SRL Suceava, iar contestația este făcută de asocierea Mavgo Holding, Aqua Parc și Hydrostoy AD Bulgaria. Contestația va fi analizată de specialiști din cadrul Consiliului Județean Botoșani și vom face toate demersurile legale să avem un rezultat cât mai repede cu putință.” a spus, Doina Elena Federovici. 

Aceste lucrări vor fi terminate în 24 de luni sau maxim în luna decembrie a anului 2023, conform celor relatate. 
,,Lucrările nu vor fi întârziate nici măcăr o zi!” a mai declarat aceasta la insistența jurnaliștilor. 

Primul lot cu o lungime de aproximativ 30 de km este format din Șipote – Rediu – Răuseni – Călărași – Dângeni – Mihălășeni oferta câștigătoare fiind  asocierea de firme formată din Danlin XXL – Dragoș Invest.
 
Lotul al treilea cu o lungime de aproximativ 26 de km format din Blândești – Cerchejeni – Sulița – Cheleș – Lunca – Cernești – Todireni, a avut oferta caștigătoare din partea asocierii de firme formată din Dimex 2000 Company – Frasinul, ambele din Bistrița Năsăud.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

- Advertisement -site-uri web botosani, web design, magazin online, produse software
- Advertisement -spot_img
- Advertisement -spot_img

Noutăți