spot_img
marți, aprilie 23, 2024

Pentru sesizări și informații

0763 629 634

contact@foto-reporter.ro

Consiliul Județean face investiții de 1.25 milioane euro în SĂNĂTATE!

Mai multe articole

În cadrul conferinței  de presă susținută la Consiliul Județean Botoșani, Doina Elena Federovici (președinte CJ) împreună cu Doina Caba (managerul spitalului județean) au expus viitoarele investii ce se vor discuta miercuri la sedința ordinară. 

Consiliul Județean face investiții de 1.25 milioane  euro în SĂNĂTATE!  

S-a anunțaț demararea unui proiect important, care vine în folosul locuitorilor județului Botoșani. Este vorba despre construirea unui ambulatoriu de specialitate de care va beneficia Spitalul Județean Mavromati. 

“Este vorba de o suprafață de aproximativ 2000 de metri pătrați aflați în proprietatea Consiliului Județean și administrare Spitalului Județean Mavromati. Clădirea pe care noi ne dorim să o construim în curtea spitalului are un regim de înălțime, demisol, parter plus trei etaje, cu o suprafață construită de 1066, 50 de metri pătrați și are o desfășurare pe 5417 metri cu structură de rezistență din cadre de beton armat și dimensionată pentru a asigura spațiul necesar a 34 de cabinete de specialitate, săli de investigații și de tratament necesare acestora, precum și spații administrative și auxiliare necesare funcționării”, a declarat președintele CJ, Doina Elena Federovici.

Sectorul de spitalizare de zi va avea capacitatea totală de 44 de paturi distribuite în saloane și rezerve. 

Proiectul depus la CNI este în lista de sinteză și valoreaza 40 de milioane  lei iar contribuția CJ Botoșani este de 3 milioane lei. 

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

- Advertisement -site-uri web botosani, web design, magazin online, produse software
- Advertisement -spot_img
- Advertisement -spot_img

Noutăți