spot_img
sâmbătă, aprilie 20, 2024

Pentru sesizări și informații

0763 629 634

contact@foto-reporter.ro

Nou membru de doar 18 ani in structurile Consiliului Județean Botoșani.

Mai multe articole

La ultima ședință ordinară a Consiliului Județean Botoșani s-a aprobat desemnarea doamnei Baltă Diana, domnului Halici Octavian Dumitru și domnului Ungureanu Eduard-Alexandru ca membri în Consiliul de conducere a Fundației Județene pentru Tineret Botoșani.

Premiera  este că cel din urmă menționat are doar 18 ani, fiind cel mai tânăr membru al consiliului. Ungureanu Eduard-Alexandru ocupă funcțiile de vicepreședinte al  Consiliului Județean al Elevilor Botoșani dar și de director executiv al Departamentului  de Tineret la Centrul Județean de Voluntariat Botoșani. Acest fapt ne arată ca tinerilor din județul nostru li se oferă o șansă importantă de afirmare în legătură cu activitățile locale specifice lor dar și siguranța că ideile acestora sunt realizate.

“Pentru mine această poziție înseamnă o reprezentare mai puternică a elevilor în structurile care iau decizii care îi influențează direct. Nimic nu se poate schimba în România fără implicarea directă a fiecăruia dintre noi iar mesajul meu pentru tineretul botoșănean este că poate găsi în mine o voce care să le reprezinte interesele într-o manieră diplomatică, dar totuși persuasivă.

Pas cu pas, sunt sigur că lucrurile vor evolua și în județul Botoșani, trebuie să se întâmple asta iar nimeni nu se poate opune unei schimbări iminente.” a declarat, Ungureanu Eduard-Alexandru.

Obiectivele principale ale Fundaţiei Judeţene pentru Tineret Botoşani sunt:

-să acționeze pentru dezvoltarea politicilor pentru tineret la nivel central și local, inclusiv prin demersuri pentru îmbunătățirea cadrului normativ cu incidenţă asupra tinerilor;

-să desfășoare programe, proiecte și acțiuni vizând tinerii și să susțină asociatiile de pentru tineret, în limita resurselor disponibile;

-să acționeze pentru dezvoltarea sistemului de lucru cu tinerii, cu precădere în cadrul centrelor pentru tineret deținute de asociaţiile pentru tineret membre;

-să acționeze pentru reprezentarea intereselor comune ale asociaţiilor pentru tineret membre la nivel judeţean în ceea ce privește activitatea de tineret în raport cu autorităţile și instituțiile publice și alte structuri cu atribuţii în acest domeniu.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

- Advertisement -site-uri web botosani, web design, magazin online, produse software
- Advertisement -spot_img
- Advertisement -spot_img

Noutăți