spot_img
vineri, aprilie 19, 2024

Pentru sesizări și informații

0763 629 634

contact@foto-reporter.ro

Fostul candidat la Primăria Botoșani amendat de Jandarmi.

Mai multe articole

Fost candidat la primăria Botoșani amendat de jandarmi

În urma protestelor din luna martie, un fost candidat la primăria Botoșani a fost amendat pentru nepurtarea măștii și încălcarea hotărârilor IGSU.

Florin Nicoi, absolvent de Drept Administrativ  la Universitatea ,,Petre Andrei” din Iași și președinte al partidului  PHRALIPE, a ieșit în a doua zi de protest pentru a cere dreptul la libertate alături de cei  din domeniul HoReCa.

Deși acesta susține  faptul ca a respectat toate măsurile sanitare iar în pozele făcute de fotografii noștri aflați în teren se constată  același lucru, acesta a primit din partea Inspectoratului de Jandarmi Județean Botoșani o amendă în valoare de 500 de lei.

Nu este un caz singurlar!

 În cursul acestei săptămâni am primit sesizări de la diferite persoane ce au primit amenzi deși au respectat toate regulile impuse.

Nicoi Florin v-a înainta luni, către Judecătoria Botoșani o plângere contravențională împotriva procesului verbal de contravenție și încurajează pe toți cei ce se află în situația lui să facă acest lucru.

Din acest motiv, am atașat mai jos  un model de PLÂNGERE CONTRAVENȚIONALĂ pentru a ușura procesul celor ce au întâmpinat această problemă în urma protestelor.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

- Advertisement -site-uri web botosani, web design, magazin online, produse software
- Advertisement -spot_img
- Advertisement -spot_img

Noutăți