spot_img
sâmbătă, aprilie 20, 2024

Pentru sesizări și informații

0763 629 634

contact@foto-reporter.ro

Fostul manechin Andrei Baciu, secretar de stat în ministerul Sănătății a preluat atribuţiile de ministru interimar al Sănătăţii

Mai multe articole

Premierul Florin Cîţu şi-a delegat atribuţiile de ministru interimar al Sănătăţii către secretarul de stat în MS Andrei Baciu, au confirmat, pentru AGERPRES, surse oficiale.

Prim-ministrul a preluat, miercuri, interimatul la MS, după ce, în prealabil, l-a revocat din funcţie pe Vlad Voiculescu, iar vicepremierul Dan Barna a refuzat să fie ministru interimar al Sănătăţii.

Cine este Andrei Baciu, fostul manechin numit secretar de stat în ministerul Sănătății

Imaginile care l-au alungat prima data din funcție veneau ca o surpriză, pe timpul Guvernului Cioloș. Din pricina pozelor realizate când făcea parte din lumea modei, Andrei Baciu, în vârstă de 33 de ani, și-a pierdut șansa, pe atunci, de-a se afirma, la cârma ministerului ce îi fusese atribuit. Miercuri, decizia de a-l numi pe acesta cel mai nou secretar de stat în ministerul Sănătății a fost publicată și în Monitorul Oficial.

Andrei Baciu deja făcea parte din echipa condusă de Victor Costache, de la începutul mandatului acestuia ca ministru al Sănătății și îi era consilier. Tot miercuri, și Vasile Lucian Pintea, șeful Serviciului județean de Medicină Legală din Bistrița Năsăud, a fost de asemenea numit în fucția de secretar de stat, în cadrul aceluiași minister.

Andrei Baciu are vârsta de 33 de ani și este absolvent al Universității de Medicină și Farmacie Carol Davila, având studii și în management, pe domeniul sănătății, pe care le-a efectuat în Marea Britanie. Când a fost propus ca ministru al Sănătății, de către Dacian Cioloș, avea vârsta de 29 de ani, iar propunerea a ajuns să fie retrasă, la doar câteva ore. În spațiul public au fost prezentate mai multe fotografii cu Andrei Baciu în lenjerie intimă, din diverse campanii, fie branduri, pentru care a lucrat, în calitate de manechin.

„La domnul Baciu nu am renunţat doar din cauza pozelor, ci din cauză că dânsul nu a fost sincer în privinţa pregătirii”, dezvăluia, în noiembrie 2015, Dacian Cioloş, potrivit adevărul.ro.

PLAYTECH.RO

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

- Advertisement -site-uri web botosani, web design, magazin online, produse software
- Advertisement -spot_img
- Advertisement -spot_img

Noutăți