spot_img
joi, aprilie 25, 2024

Pentru sesizări și informații

0763 629 634

contact@foto-reporter.ro

Ilie Dumitrescu a vorbit despre copiii săi, în special despre Sică, cel acuzat la finalul lunii februarie de trafic de cocaină.

Mai multe articole

Sică (28 de ani) a fost acuzat procurorii DIICOT că vindea cocaină în spatele unei cafenele din centru Bucureștiului, pe care o deține familia Dumitrescu. Acum, fostul internațional a vorbit despre fiul său, spunând că este alături de el în aceste momente.

Ilie Dumitrescu, după ce fiul său a fost acuzat că vinde cocaină: „A făcut o prostioară”
„În Toto am investit cel mai mult. Avea șofer, a fost la «kindergarten», după la Britsh School. Mayra este și ea foarte bine, iar Dan este la casa lui, are un copil.

Sică a făcut o prostioară acum. Sperăm să depășească momentul asta. Nu, nu l-am certat! E un moment de cumpănă în viața lui și atât. Sunt alături de el. ”, a spus Ilie Dumitrescu pentru ProTV.

Dar, apropo de fericire, sunt puțini oameni în lume care să spună că sunt 100% fericiți. Sunt momente în care te bucuri de o companie plăcută, de un vin bun. Dar să ajungi să fii fericit e o chestie mai complexă

  • Ilie Dumitrescu

Sică nu e primul copil care îi face probleme lui Ilie Dumitrescu. În septembrie 2020, Toto Dumitrescu, 22 de ani, a fost prins conducând sub influența drogurilor.

Sursa : https://www.gsp.ro/gsp-special/stiri-extrasport/ilie-dumitrescu-sica-dumitrescu-cocaina-629261.html

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

- Advertisement -site-uri web botosani, web design, magazin online, produse software
- Advertisement -spot_img
- Advertisement -spot_img

Noutăți