spot_img
sâmbătă, aprilie 20, 2024

Pentru sesizări și informații

0763 629 634

contact@foto-reporter.ro

Florin Cîțu a delegat din atribuţiile de ministru interimar al Sănătăţii către secretarul de stat Andrei Baciu

Mai multe articole

Premierul Florin Cîţu a anunţat că şi-a delegat majoritatea atribuţiile de ministru interimar al Sănătăţii către secretarul de stat Andrei Baciu.

„Am delegat majoritatea atribuţiilor către secretarul de stat Andrei Baciu. A fost la şedinţa de Guvern pentru că i-am delegat aceste atribuţii”, a explicat Florin Cîţu, la finalul şedinţei de joi a Executivului, potrivit News.ro.

Întrebat dacă a discutat cu Dan Barna şi dacă există un termen până la care USR-PLUS trebuie să propună un nou ministru al Sănătăţii, Cîţu a răspuns: „Eu v-am anunţat aseară că în propunerea iniţială am propus preşedintelui ca interimatul să fie preluat de domnul Barna. În urma refuzului său, mi-am asumat acest interimat pentru că tocmai trecem printr-o perioadă dificilă. Mă voi implica puţin mai mult pentru că trebuie să fiu atent ce semnez în perioada aceasta”.

Prim-ministrul a preluat miercuri interimatul la Sănătate, după ce l-a revocat din funcţie pe Vlad Voiculescu, iar vicepremierul Dan Barna, căruia îi propuse interimatul, a refuzat să preia poziţia.

Sursa: News.ro

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

- Advertisement -site-uri web botosani, web design, magazin online, produse software
- Advertisement -spot_img
- Advertisement -spot_img

Noutăți