spot_img
marți, aprilie 23, 2024

Pentru sesizări și informații

0763 629 634

contact@foto-reporter.ro

CFR Cluj, campioana României

Mai multe articole

CFR Cluj, campioana României, a câștigat Supercupa României 2020. După 0-0 în timpul regulamentar, s-a trecut la lovituri de departajare, iar ardelenii s-au impus, scor 4-1. Gigi Becali i-a transmis lui Toni Petrea că nu îl interesează Supercupa și că titularii trebuie odihniți pentru duelul din play-off, cu FC Botoșani. Antrenorul a încercat cu oamenii de bază în prima parte, printre ei numărându-se Florin Tănase, Olimpiu Moruțan sau Octavian Popescu, dar la pauză s-a conformat.

„A fost un meci intens. Rezultatul ne-a adus la aceste penalty-uri, aici nu mai depinde de nimic. Au câștigat astăzi, îi felicităm, noi ne pregătim pentru play-off. Avem și accidentați, a trebuit să facem multe modificări. 

Am intrat în istoria modernă și contemporană a fotbalului (n.r. despre cele 5 schimbări efectuate la pauză). Era planificat totul dinainte, nu am vrut să riscăm. Ne-am gândit că putem vedea și nivelul jucătorilor care au jucat mai puțin. Nu avem foarte multe soluții”, a declarat Toni Petrea, la Look Sport+.

Toni Petrea, scos din sărite după CFR Cluj – FCSB

Întrebat despre modul în care abordat Supercupa, cu multe improvizații, Toni Petrea a părut mai furios ca niciodată: „Play-off-ul va fi disputat. Cred că voi juca cu doi fundași stânga pe postul de fundaș dreapta meciul viitor. Tocmai de asta am încercat să improvizăm. Cristea ar fi trebuit să joace astăzi, dar s-a accidentat”.

Sursa : GSP.RO / FOTO: SPORT.RO

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

- Advertisement -site-uri web botosani, web design, magazin online, produse software
- Advertisement -spot_img
- Advertisement -spot_img

Noutăți