spot_img
joi, martie 28, 2024

Pentru sesizări și informații

0763 629 634

contact@foto-reporter.ro

ATENTIE! Imagini cu puternic impact emoțional de la accidentul din Dorohoi.

Mai multe articole

Imagini in EXCLUSIVITATE.

Accident tragic la Dorohoi. 2 morți și 4 răniți FOTO

Purtătorul de cuvânt al Departamentului de Poliție al Județului Botoșani a declarat că joi după-amiază s-a produs un accident de circulație pe drumul național DN 29A la ieșirea din Dorohoi către Horlăceni, soldat cu moartea a două femei și patru răniți.

Persoanele decedate, se aflau în autoturismul care a efectuat manevra neregulamentară, anume două femei, una de 31 de ani, respectiv 54 de ani.

De asemenea, tragicul accident s-a soldat și cu 4 răniți, anume șoferul și pasagerul ce circulau în mașina condusă regulamentar dar și două persoane din mașina ce virase la stânga.

„Într-o mașină se aflau doi tineri de 21, respectiv 19 ani, iar în cealaltă un bărbat și trei femei. În urma impactului, o femeie a fost proiectată în afara autoturismului, iar celelalte trei persoane au rămas încarcerate. Din păcate, medicii au constatat decesul a două dintre femei: una găsită în afara autoturismului, iar cealaltă care a fost descarcerată. Patru victime au fost transportate la spital pentru îngrijiri medicale de specialitate. Pompierii au intervenit și pentru înlăturarea pericolului de incendiu, fiind deconectate bornele bateriilor”, a declarat Dorina Lupu, Purtătorul de cuvânt al Inspectoratului Județean pentru Situaţii de Urgenţă Botoșani.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

- Advertisement -site-uri web botosani, web design, magazin online, produse software
- Advertisement -spot_img
- Advertisement -spot_img

Noutăți